onsdag 17 september 2008

Lägesrapport....

Hej allesammans! Dags att uppdatera alla mina vänner om hur läget är hemma hos oss...
Jag håller pappa fullt sysselsatt på dagarna när mamma är på jobbet:) Men nu har han blivit varm i kläderna, så han hanterar mig som värsta proffset. Vi röjer omkring i huset varje dag, och han jonglerar mattider, sovtider, matlagning, tvättning och uppröjning med van hand. Min pappa är världens bästa!
Dessutom, jag har lärt mig att klättra upp i soffan på egen hand! Det ni, det trodde ni inte! Jag kan själv...
Annrs händer det inte så mycket, mamma jobbar och när hon kommer hem får jag massor av uppmärksamhet. Men, ni ska inte tro att jag faller så lätt för henne... Jag är nämligen pappas pojke, så jag är hellre med honom. Men, visst kan jag låta henne hålla på och försöka charma mig, för husfridens skull.
Nä, nu är det dags för mig att dra mig tillbaka till min sovkammare. Jag och pappa har varit ute hela dagen på friluftsdag på pappas jobb, och all den friskluften gjorde att jag har blivit sömnig. Godnatt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!
Har väntat länge på uppdateringen, har du legat på latsidan Walle?? Ja du, hoppas du kör med pappa hela dagarna!

Ha det gott!

Anonym sa...

Hej på dig Walle!
Mormor har väntat på att få hörra vad som har hänt med dig.
Mormor tycker hon känner igen det där med kan själv det var din mamma
specialist på allt hon skulle göra
då sa hon kan själv så du är nog likt henne då.
Många kramar från mormor.

Anonym sa...

Å, va bra att du lärt dig att klättra upp på soffan alldeles själv! Va stolt dom ska va över de!! De e ju där man ska sitta när man ska kolla på tv!! Precis mellan mamma o pappa!
Bra att pappa blivit varm i kläderna så att allt går smidigt, för de e såå jobbigt att måsta vänta på att föräldrarna ska bli klara!! Hihi..
Många kramar

Anonym sa...

Farfar här,ska inte störa dej när du nu har lagt dej.Vi hörs.

Anonym sa...

Hej walle! Vad kul att höra vad du o pappa gör hemma. Min pappa vänta på att bebisen i magen ska komma ut så han kan ta hand om familjen i 10 dagar och bara få mysa. De känns som en lång väntan på bebisen, jag prata med den varje dag kom ut säger jag men den bara sparka på mig :-/ Kram kusinen Sabina